Connect with us

NEWS

COMERȚ – Primark, unul dintre cei mai mari retaileri, intră în România

Publicat cu

pe

Retailerul britanic de îmbrăcăminte Primark, una dintre cele mai mari companii în domeniu, care își vinde produsele la prețuri accesibile, intră în România, confirmând informațiile anunțate de Profit.ro încă din 2017. 

La acel moment a fost anunțat că Primark pregătește cea mai mare extindere a rețelei sale de magazine de după 2006, majoritatea în Europa și Statele Unite, politica sa de prețuri scăzute atrăgând clienții fără sprijinul ofertelor online.

Acum, compania a anunțat că va intra în România, prin deschiderea primului magazin, în București, localizat în centrul comercial ParkLake, spre sfârsitul acestui an.  Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piață central și est europeană, dupa  inaugurarea magazinelor sale din Slovenia, Polonia și Cehia, din ultimii ani.

După ce a devenit o prezență importantă pe străzile comerciale britanice, Primark se extinde în Europa și Statele Unite, după ce și-a triplat suprafețele de vânzare la circa 1,2 milioane de metri pătrați în ultimul deceniu.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate