Connect with us
Descarcă aplicația

TEHNOLOGIE

COMUNICARE – WhatsApp va oferi posibilitatea transferului de date de la Android la iPhone

Publicat cu

pe

Lansarea unei funcții de migrarea a chat-urilor de pe smartphone-urile cu Android pe iPhone-uri pare să fie doar o chestiune de timp, după ultimele indicii descoperite în codul celei mai folosite aplicații de comunicare.

WhatsApp a început deja să lucreze la o opțiune prin care cei care trec de la un smartphone cu Android la un iPhone își pot lua cu ei și discuțiile purtate în scris. Din indiciile descoperite în versiunea beta de WhatsApp pentru iPhone, lucrul la noua facilitate pare să fie destul de avansat, iar lansarea oficială nu este foarte departe.

Din câte se pare, pentru a transfera datele de pe Android pe iOS, WhatsApp va apela la aplicația Move to iOS, dezvoltată de Apple tocmai pentru migrarea datelor personale de pe Android pe iPhone.

Migrarea spre iPhone va veni în completarea funcției în sens invers pe care WhatsApp a lansat-o încă de anul trecut, de când unele smartphone-uri cu Android, precum cele vândute de Samsung și Google, pot prelua chat-urile de iPhone.

În paralel, WhatsApp lucrează și la o metodă de autentificarea în doi pași pentru versiunile de browser și desktop. Fiecare utilizator va putea să-și stabilească un cod PIN pe care să-l folosească pentru autentificare urmat de un cod 2FA primit prin SMS.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate