SPORT

CONFERINȚĂ – Andrei Ostrovanu participă la „Inspire” (Baia Mare, 2 noiembrie)

Publicat cu

pe

A doua ediție a conferinței sportive Inspire by Fabrica de Campioni, care se va desfășura pe 2 noiembrie, în Baia Mare propune câțiva invitați de marcă. După Helmut Duckadam, câștigător al Cupei Campionilor Europeni la fotbal cu Steaua (1986), și gimnasta Ana Maria Bărbosu, medaliată cu bronz la sol, la ultima ediție a Jocurilor Olimpice de la Paris, va fi prezent și luptător profesionist de kickboxing Andrei Ostrovanu.

„De 16 ani luptă în ring, timp în care a obținut 24 de victorii la amatori, 42 de victorii la profesioniști (24 prin KO) și a devenit campion mondial World Kickboxing Federation, campion mondial Colosseum Tournament, campion Contenders și dublu campion intercontinental ISKA, ultimul titlul obținându-l în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare.
Pe 2 noiembrie revine în aceeași sală, dar în calitate de speaker la INSPIRE by Fabrica de Campioni . Andrei Ostrovanu ne va învăța să ne depășim limitele și ne va spune cum să ne găsim motivația când suntem la podea”, transmit organizatorii evenimentului.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version