SPORT

CONTRACT – Băimăreanca Eliza Buceschi rămâne la Rapid, fiind considerată „medicament și apă vie” pentru echipa giuleșteană

Publicat cu

pe

Campioana României la handbal feminin, Rapid București, a făcut azi anunțul oficial așteptat de mai multă vreme de suporterii giuleșteni. Eliza Buceschi (29 ani), căpitanul echipei, a semnat prelungirea contractului.

„Eliza Buceschi rămâne în Giulești până în 2025!
Sportivă, din familie de sportivi. S-a născut cu sportul și handbalul în sânge. A început handbalul în orașul natal, la Baia Mare, acolo unde a cucerit și primul titlu din palmares și a jucat peste 200 de meciuri în naționala României.
S-a lipit de Giulești ca marca de scrisoare; Eliza a fost pentru Rapid ce a fost Rapidul pentru Eliza: medicament și apă vie.
A devenit căpitan în cel mai firesc mod. Prin valoare și experiență. Ne-a condus din teren la titlul din sezonul trecut, dar și spre play-Off-ul Champions League. Deși doar ea știe cum joacă sezonul acesta, printre injecții și infiltrații. „Nici nu mai știu ce mă doare…” – asta e atitudinea de căpitan de Giulești.
Astăzi avem onoarea și bucuria să anunțăm că vom fi împreună, Eliza și Rapidul, încă 2 ani!
Mulțumim, căpitane, respectele noastre!”, este anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a echipei Rapid.
foto Facebook Handbal Rapid București

 

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version