Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Crimă la Vișeu de Jos. Răfuială încheiată tragic între doi bărbați

Publicat cu

pe

O simplă neînțelegere s-a încheiat tragic la Vișeu de Jos. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub delegarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează în aceste momente activități de cercetare într-o cauză penală, pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului și luarea măsurilor legale.

„În fapt, în 20 august 2024, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 4 Leordina au fost solicitați să intervină în comuna Vișeu de Jos. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, fiind identificat un bărbat, de 71 de ani, care prezenta mai multe leziuni. Un echipaj SMURD aflat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Primele verificări efectuate la fața locului au relevat faptul că bărbatul de 71 de ani ar fi fost lovit cu un topor de către un alt bărbat, de 46 de ani, din Vișeu de Jos. La nivelul inspectoratului a fost constituită echipă complexă de cercetare care, sub delegarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează verificări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs fapta”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo