Connect with us

POLITICA

CRISTIAN NICULESCU ȚÂGÂRLAȘ – Nu știu ce e mai grav la Gabriel Zetea, faptul că nu cunoaște legea sau că dezinformează premeditat

Publicat cu

pe

Nu știu ce e mai grav la Gabriel Zetea, faptul că nu cunoaște prevederile legale, deși se bate cu pumnul în piept că este reprezentantul maramureșenilor în Parlament, sau faptul că dezinformează premeditat.
Uitând că “performanța” sa într-un mandat la șefia Consiliului Județean Maramureș a fost reabilitarea a 15 km de drum județean, băiatul din Viile Apei atacă cu disperare toate proiectele demarate și implementate de PNL, precum și pe liderii PNL care aduc proiecte în județul nostru. Ce a făcut PSD pentru Maramureș s-au lămurit maramureșenii în mandatul lui Gabriel Zetea și l-au sancționat ca atare.
Pentru buna informare a băiatului din Viile Apei, îl asigur că închiderea Judecătoriei Dragomirești nu s-a aflat pe agenda vizitei ministrului Justiției, Alina Gorghiu, în Maramureș. Iar dacă studiază un pic, află și Gabriel Zetea că închiderea oricărei judecătorii nu este decisă de Ministerul Justiției, intră în atribuțiile Consiliului Superior al Magistraturii. Greu cu legile și cu înțelegerea lor! Este hilar cum cel care l-a susținut constant pe ‘Groparul’ justiției, Liviu Dragnea, vorbește acum de independența justiției.
Nu mă așteptăm ca Gabriel Zetea să cunoască prevederile legii, dar mă așteptăm să mai aibă o minimă doză de bun simț și să nu atace o doamnă. Dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!
Cristian Niculescu Țâgârlaș – senator PNL de Maramureș

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate