Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

CS MINAUR – Reunire cu 18 jucătoare. Două handbaliste, prezente la JO 2024

Publicat cu

pe

Vacanța de vară s-a încheiat pentru echipa feminină de handbal a CS Minaur, care a început luni după-amiază pregătirile în vederea noului sezon. La reunire au fost prezente la reunire 18 jucătoare, acestea urmând să plece din 20 iulie, timp de o săptămână, într-un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, la Nyíregyháza. Celor 18 li se vor alătura alte două jucătoare, Clara Preda și Amelia Lundback, care au avut de rezolvat mici probleme personale, fiind învoite de la reunire.

Au lipsit Jessica Quintino (Brazilia) și Magda Cazanga (Angola), ambele convocate la loturile naționale pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august). De asemenea, Teodora Damian va participa cu Naționala de junioare la Campionatul Mondial din China (Chuzhou, 10-27 august).

„Primele două jocuri de pregătire sunt programate în zilele de 31 iulie și 1 august, cu echipa maghiară Békéscsabai Elore Noi Kézilabda Kft, din prima ligă maghiară. Pe 3 august va avea loc un meci în compania echipei Gloria Bistrița. Primul turneu la care va participa Minaur va fi cel de la Târgu Jiu, din 9-11 august, alături de echipa gazdă, HC Zalău și CSM Slatina. În zilele de 15 și 16 august, Minaur va fi la Odorheiu Secuiesc, acolo unde va juca două amicale cu Esztergomi Vitézek RAFC, echipă maghiară care a promovat în prima ligă și care este antrenată de Gabor Elek. În fine, în perioada 22-24 august, va avea loc un triunghiular în Baia Mare, cu participarea echipelor CS Minaur, HC Zalău și CSM Iași (fiecare echipă va juca două meciuri)”, informează minaur.ro.

Liga Florilor debutează pe 1 septembrie, dată la care Minaur are programat un meci pe teren popriu, cu CSM Corona Brașov.

Marius CÎMPIAN

foto minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate