Connect with us

SPORT

CU NOROC – CS Minaur, victorie prețioasă în deplasare cu CSM București

Publicat cu

pe

CS Minaur se întoarce cu trei puncte importante din capitală. Băimărenii au învins azi la limită, în etapa a zecea a Ligii Zimbrilor, pe CSM București, la capătul unui meci cu dese răsturnări de scor.

Handbaliștii antrenați de Alexandru Sabou au început excelent meciul și, grație unei apărări foarte bune, în minutul 16 conduceau deja cu 9-5. În continuare bucureștenii au revenit în joc și la pauză conduceau cu 14-13. Mai mult, avantajul gazdelor a crescut în repriza a doua la patru goluri (20-16, min. 41). Cu Călin Căbuț în mare formă, oaspeții au întors rezultatul (29-26, min. 59) și păreau că nu vor avea emoții în a se impune. Lucrurile s-au complicat serios la final, când bucureștenii s-au apropiat la un gol (28-29, min. 59 și 30 de secunde). Călin Căbuț s-a grăbit nejustificat la ultimul atac al echipei Minaur și a aruncat precipitat la poartă. CSM București a avut o nesperată șansă de a salva un punct, dar Iulian Jerebie, aflat singur pe semicerc, nu a nimerit cadrul porții, când mai erau doar patru secunde de joc.

Cel mai bun de la gazde a fost băimăreanul Tudor Botea care a marcat 8 goluri, unele dintre ele extrem de spectaculoase.

CSM București – CS Minaur Baia Mare 28-29 (14-13) 

CSM București: Bucătaru, Merlă – Teixeira 7 (din 7m), Capotă 1, Botea 8, Jerebie 1, Tărîță 3, Szasz 3, Ungureanu 2, Asoltanei 1, Turcu, Onyejewke 1, Aslanian 1. Antrenori: Eliodor și Bogdan Voica.

CS Minaur: Terekhov, Buzogany, R. Pop – Buguleț 3, R. Nagy, Buzle 4, Vujovic 2 (1 din 7m), Teca 1, Huta, Căbuț 5 (2 din 7m), Kotrc 8 (1 din 7m), Cip 1, Vujic 3,  Sa Silva 1, Bera 1. Antrenor: Alexandru Sabou.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate