ACTUALITATE

CUPA ROMÂNIEI (FAZA REGIONALĂ) – CSM Sighet a debutat cu o înfrângere în deplasare

Publicat cu

pe

Azi a debutat faza regională a Cupei României la fotbal, ediția 2022/23. Competiția se dispută într-un nou format.

În Regiunea 2 (Grupa 1) se întrec câștigătoarele fazei județene din Sălaj, Bistrița-Năsăud, Maramureș.

Azi, în prima partidă AS Someșul Feldru 1954 (Liga 4, jud. Bistrița-Năsăud) a învins pe CSM Sighetu Marmației (nou-promovată în Liga 3) cu 3-1 (1-0).

În aceeași grupă se vor mai disputa două partide: Rapid Jibou (Liga 4, jud. Sălaj) – AS Someșul Feldru 1954 (9 iulie) și CSM Sighetu Marmației – Rapid Jibou (13 iulie)

La final, s-au executat și lovituri de departajare de la 11 metri, la acest capitol sighetenii fiind mai buni!

Ce spune regulamentul competiției (conform frf.ro)

  • În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din data de 29.06.2022, la finalul fiecărui meci din grupe se vor executa lovituri de departajare, indiferent de scorul final. Excepţie pot face meciul al doilea și al treilea, doar în situaţia în care echipa calificată din grupă în finala regiunii a fost deja stabilită ca urmare a rezultatelor din primele două meciuri, situaţie în care nu va mai fi necesară executarea loviturilor de departajare.
  • Rezultatul loviturilor de departajare va fi folosit drept criteriu de departajare în cazul în care la finalul meciurilor dintr-o grupă va exista o egalitate perfectă a liniei de clasament între două sau mai multe echipe.
  • În situaţia în care şi după aplicarea criteriului loviturilor de departajare egalitatea perfectă între cluburi se va păstra în clasament, ca ultim criteriu de departajare se va proceda la tragerea la sorţi a echipei califícate în finala regiunii.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version