IMPORTANT

Cursă nouă – Oradea-Milano Bergamo din 17 decembrie

Publicat cu

pe

ORADEA – MILANO Bergamo din 17 decembrie, de două ori pe săptămână, în fiecare marți și sâmbătă. Vorbim de zboruri directe de pe Aeroportul Oradea spre Milano (Bergamo) cu HiSky.

“Ne bucurăm că reușim să încheiem acest an cu trei destinații regulate din Oradea. Este cel de-al șaselea aeroport din țară către care ne-am îndreptat, urmărind aceeași strategie de dezvoltare pe care am anunțat-o, alternative accesibile, pentru călătorii directe, din orice regiune a țării către capitală și cele mai importante orașe ale lumii. Am încheiat acest parteneriat cu deplină încredere în potențialul regiunii de a deveni unul dintre huburile noastre importante, iar semnalele pe care le-am primit până acum ne confirmă că decizia a veni la Oradea a fost una corectă. După capitala Marii Britanii, nordul Italiei a reieșit a fi o destinație așteptată, așadar, după cum ne este obiceiul, am ascultat dorința pasagerilor, iar din decembrie orădenii vor putea ateriza, cu o aeronavă HiSky, pe aeroportul Bergamo”, a precizat Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Compania a anunțat că în primăvara acestui an a încheiat un acord de asociere în participație cu societatea Air Oradea, compania publică a Primăriei Oradea și Consiliului Județean Bihor: „Au fost, astfel, puse bazele consolidării operațiunilor pe acest aeroport, cu opțiuni de călătorie atât pentru bihoreni, cât și pentru turiștii români și străini atrași de oferta turistică din Oradea și din împrejurimi.

Zborurile HiSky de pe aeroportul Oradea sunt efectuate cu una dintre cele zece aeronave Airbus, din familia A320, pe care compania le operează. Pasagerii pot călători cu HiSky, pe rute regulate, de pe aeroporturile din București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Baia Mare, Oradea și Chișinău, către orașe din Europa și Statele Unite, dar și în regim charter, către destinații de vacanță din Asia și Africa”.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version