Connect with us
Descarcă aplicația

MOZAIC

DE ANUL NOU – CNN recomandă băutura perfectă pentru dimineața de luni, 1 ianuarie

Publicat cu

pe

1 ianuarie este de obicei una dintre cele mai aglomerate zile ale anului la Hi-Lo Diner, un restaurant american cu tradiție din 1957, aflat la șoseaua către orașul Minneapolis. Patronii – unii încă în stare de efervescență din noaptea precedentă – se adună la bar și comandă din meniul cu preparate clasice americane, inclusiv din meniul de bază al brunch-ului: Hi-Lo Bloody, care vine cu o bere Miller High Life de 7 uncii.

Bloody Mary, un cocktail vâscos, plin de legume și vodcă, servește adesea drept refugiu pentru cei care speră să domolească rămășițele răsunătoare ale exceselor din ajunul precedent.

„Se asociază cu o proprietate reparatoare”, a declarat Brian Bartels, restaurator, barman de lungă durată și autor al cărții „The Bloody Mary: The Lore and Legend of a Cocktail Classic”, într-un interviu acordat CNN.

„Am prieteni care îi spun „supă” sau „supă de cocktail” uneori”, a spus el. „La ce ne gândim când ne gândim la supă? De obicei înseamnă că suntem bolnavi și că trebuie să bem niște supă, pentru că ne face să ne simțim mai bine.”

În mod potrivit, 1 ianuarie este Ziua Națională Bloody Mary.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate