Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

DE AZI – Strada Agriculturii din Baia Mare este cu sens unic

Publicat cu

pe

Schimbări în circulație pe străzile din Baia Mare. Începând cu data de 08.07.2024, se instituie SENS UNIC pe strada Agriculturii, tronson cuprins între strada 9 Mai și strada Progresului. Potrivit oficialilor Primăriei Baia Mare, circulația va fi permisă într-un singur sens, dinspre strada 9 Mai înspre strada Progresului.

Conducerea Biroului Rutier Baia Mare a anunțat că urmează să fie instituit sens unic și pe strada Progresului, una din cele mai problematice străzi din municipiu în materie de circulație.

„Hotărârea a fost adoptată în vederea reglementării traficului rutier în această zonă, la momentul actual fiind aproape imposibil ca două mașini să încapă una pe lângă alta, plus trotuarele sunt impracticabile. În calitate de vicepreședinte al comisiei de sistematizare a circulației, pe lângă această modificare doresc să analizez și o eventuală instituire de sens unic pe strada Progresului, dinspre Eminescu către Școlii (astfel putând să creăm atât piste de biciclete pe carosabil, cât și sistemul de îmbarcare-debarcare la școlile din zonă)”, arată viceprimarul Pap Zsolt Istvan.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo