Connect with us

ACTUALITATE

DE CRĂCIUN – Polițiștii de frontieră sigheteni au făcut o bucurie unei familii cu opt copii

Publicat cu

pe

În săptămâna Crăciunului, polițiștii de frontieră de la ITPF Sighetu Marmației au mers la familia Grigor din Sighetu Marmației, o familie cu opt copii, fata cea mare are 17 ani, iar mezinul 2 ani și jumătate.

„Intrăm într-un gang, după care zărim o clădire cu scări de lemn, iar privelișea nu este una plăcută. Urcăm scările de lemn și atmosfera se schimbată total, suntem întâmpinați de copiii familiei Grigor cu o bucurie de nedescris, care alergau și o strigau pe mama lor, să o anunțe că am ajuns.
De cum intri în singura încăpere în care copiii dorm, mănâncă, își fac temele și se joacă, te izbește un miros plăcut de detergent, iar priveliștea este și mai frumoasă, vorbim de o curațenie exemplară. Ne întâmpină mama Laura, o femeie mărunțică, vioaie și ea, ca și puii ei, bucuroasă că ne vede.
Ne povestește cu drag despre copilașii ei care merg la școală, dar și despre faptul că soțul ei (care până nu de mult, lucra cu ziua) a fost angajat, recent, la o firmă unde face curațenie.
Deși am întrebat-o de mai multe ori de ce ar avea nevoie, femeia ne-a răspuns de fiecare data ,,- Ce credeți dumneavoastră. Eu nu cer nimic. Mă bucur că am copii sănătoși, Dumnezeu ne ajută… uite așa cum ați venit voi acuma!”. Dar am primit un răspuns de la o fetiță care era în preajma noastra ,,- Eu aș mânca lapte cu cereale, mami!”.
Azi, am fost la familia Grigor, cu alimente de bază, fructe, legume și bunătăți pentru masa de Crăciun, cadouri cu dulciuri pentru cei 8 copii, precum și alte bunuri… și bineînțeles lapte și cereale.
Drept răsplată, inainte să plecăm, copiii ne-au colindat și ne-au spus poezii”, au descris experiența lor polițiștii de frontieră sigheteni.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate