Baia Mare

DE LA CITITORI – Băimăreni nemulțumiți de atitudinea Primăriei

Publicat cu

pe

Cititorii 24news.ro ne scriu ne fiecare dată când au nemulțumiri și simt că Primăria Baia Mare își bate joc de ei și nu își face treaba. De data aceasta nemulțumirea este legată de o adresă primită de fiecare locatar al blocului 6 de pe strada Culturii, în care li se aduce la cunoștință că riscă să fie sancționați dacă nu rezolvă problema căderilor de tencuială de pe bloc.

„Îmi cer scuze pentru deranj dar as vrea să vă arăt ce am primit fiecare locatar dintr-un bloc central al orașului (Culturii nr. 6) în urma degradării tencuielii blocului. Țin să menționez că incă de ani buni sunt depuse cereri la primărie pentru o renovare. Nemultumirea este că din toate blocurile din zonă în acesta nu s-a investit niciodată. În comparație cu cele de pe platoul București… Se fac lucrări majore până și în zona Gării, unde primăria a renovat complet fațadele, au izolat blocurile și au schimbat până și acoperișul blocurilor.

Nu cred că este normal să pună locatarii blocului să se ocupe de o problemă de siguranță care trebuie rezolvată urgent. Adică sunt 3 licee în zona aceea. Este o zonă foarte populată din punct de vedere pietonal. Din moment ce cade tencuiala, acest lucru trebuie semnalizat măcar. În loc să piardă timpul să trimită scrisori locatarilor, mai bine se deplasau la fața locului să marcheze zona. Dar probabil nu mai au bani pentru siguranța locuitorilor după Castane. Așa că ne pun pe noi să plătim”, ne-a spus unul dintre locatari.

Așteptăm un răspuns de la Primăria Baia Mare pe acest subiect.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version