handbal

Debut cu dreptul pentru Alexandru Csepreghi ca antrenor de juniori: Academia Csepreghi învinge Academia Minaur cu 32-15

Publicat cu

pe

După ce a decis să-și încheie cariera de jucător, Alexandru Csepreghi a debutat oficial ca antrenor de juniori, iar primul meci sub îndrumarea sa a fost un succes categoric. Academia Csepreghi a învins Academia Minaur cu scorul de 32-15, un start promițător pentru cel mai bun handbalist băimărean al ultimelor decenii în noul său rol.

Csepreghi, care a cucerit 6 titluri de campion național și 7 Cupe ale României, a fost desemnat cel mai bun handbalist român și a fost golgheterul campionatului de mai multe ori. La 37 de ani, a ales să se retragă din activitatea sportivă, dar nu de tot. Împreună cu Daniel Bera, a fondat Academia Csepreghi, cu scopul de a transmite tinerilor maramureșeni din vasta lor experiență în handbal.

De-a lungul carierei sale, Csepreghi a evoluat pentru echipe precum Minaur Baia Mare, HCM Constanța, US Créteil (Franța), CSM București și CSM Sighișoara, și a fost un pilon important al echipei naționale timp de peste 10 ani. La finalul acestui debut reușit, Alexandru Csepreghi a transmis un mesaj de recunoștință:

„Mulțumesc tuturor cluburilor pentru susținere, colegilor de echipă și, în mod special, suporterilor care mi-au fost alături. Acum, îmi doresc să ofer tinerilor ceea ce eu am învățat de-a lungul carierei și să ajut la formarea noii generații de handbaliști.”

Succesul din acest prim meci este doar începutul unui nou capitol promițător pentru Csepreghi și pentru Academia Csepreghi.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version