Connect with us

IDEI DECO

Decorațiuni de toamnă, pentru casă și gradină

Publicat cu

pe

Decorarea mesei de toamnă - idei cu lumânări și suporturi pentru lumânări

Toamna ne oferă o multitudine de materiale naturale cu care putem realiza decoratiui atât în casa cât și în gradina sau pe veranda sau balcon. Decorațiuni de toamna cu dovleci, acestea sunt în general cele mai răspândite și la îndemăna. Dar, frunzele, ghindele, castane și florile de toamna sunt și ele elemente ce pot fi combinate pentru a decora casa în culorile toamnei. Pentru a ajuta găsiți mai ușor idei  de decorațiuni, le-am organizat în funcție de materialele folosite:

Decorațiuni cu dovleci

Unul din cele mai simple moduri de folosire a dovlecilor în decorațiuni este pe post de vaza sau suport pentru flori.

Decorațiunile cu dovleci le puteți folosi atât pentru a decora masa festiva de duminica, în cazul în care aveți invitați dar și mobila din casa, de exemplu măsuță de cafea.

Decoratiune cu dovleci pentru masa

În cazul în care stați la casa și aveți veranda, aceasta este unul din locurile ideale pentru a pune decorațiuni de toamna, mai ales cele cu dovleci de dimensiuni mai mari. Dovlecii mai mari nu îi puteți pune în casa pentru ocupa mult spatiu dar veranda sau  intrarea sunt locuri ideale.

Decoratiuni de toamna cu dovleci

Combinarea dovlecilor cu alte elemente în realizarea decorațiunilor este recomandata. Totul e aveți grija la îmbinarea culorilor astfel încât nuanțele fie apropiate iar culorile fiecărui element se îmbine armonios. Folosiți culorile toamnei pentru până la urma natura este cea mai buna sursa de inspirație.

Decoratiune de toamna cu dovleac si spice de grau

Dovlecii pot fi folosiți decorațiuni dar și suport pentru dulciurile și fructele de sezon. Toamna ne oferă fructe din belșug așa doar imaginația noastră este limita.

Decorațiuni cu frunze

Frunzele de toamna au cele mai neașteptate culori oferindu-ne infinite posibilități de creare a decorațiunilor și combinații spectaculoase. Cel mai ușor de realizat decorațiuni sunt cununile decorație cu frunze de toamna.

Sfat: Înainte de a începe proiectul  alegeți frunzele. Acestea nu trebuie fie ude sau mucegăite dar nici foarte uscate încât se macine.

Decoratiuni de toamna cu frunze

Pe lângă frunze în realizarea cununilor sau decorațiunilor puteți folosi și crenguțe cu fructe uscate.

Conurile de brad sunt și ele elemente foarte des folosite în realizarea decorațiunilor de toamna.

Decorațiuni cu fructe

Toamna este anotimpul fructelor, așadar aveți materie prima din plin pentru decorațiuni. Merele, măceșele, fructele de pădure uscate cu tot cu crenguțe sunt materialele cele mai des folosite pentru realizarea decorațiunilor.

Cu un coș de nuiele câteva mere, dovleci și  știuleți de porumb puteți aduce spiritul toamnei în casa voastră foarte ușor și repede.

Toamna iți oferă infinite posibilități de a combina elemente naturale pentru a crea decorațiuni ce iți aduc bucurie și spiritul toamnei în casa. Fie doriți decorați livingul dormitorul sau bucătăria, decoratiunle de toamna pot fi adaptate pentru orice zona din casa sau din exterior – bacon sau veranda.  Am încercat oferim câteva idei de decorațiuni dar cu imaginație și îndemănare puteți crea aranjamente sau decorațiuni originale.

Sursa: incasanoua ro; pinterest com

 

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate