ACTUALITATE

DESCOPERĂ AVENTURA – Tiroliană în Muzeul Satului Baia Mare

Publicat cu

pe

Descoperă aventura în natură! Este invitația lansată de cei de l Muzeul Satului Baia Mare, care așteaptă copiii să trăiască o experiență unică la muzeul de pe deal.
„Împreună cu prietenii noștri de la Asociația Salvatorilor Montani Maramureș, începem o nouă aventură în Satul de pe Dealul Florilor, copiii neînfricați putând să se distreze în spațiul special amenajat pentru tiroliană. Tiroliana va funcționa după următorul program:
6 și 7 iulie 2024, între orele 14-17:30
11 și 12 iulie 2024, între orele 14-17:30
25 și 26 iulie 2024, între orele 14-17:30. Biletul pentru copii este de 3 lei, iar pentru cele două coborâri cu tiroliana, se va dona suma minimă de 5 lei către Asociația Salvatorilor Montani Maramureș. Biletul pentru însoțitori este de 6 lei, acesta incluzând intrarea în muzeu și vizitarea în exterior a obiectivelor de arhitectură din Muzeul Satului. Echipamentul de protecție este de cea mai bună calitate și fiecare tură este supravegheată de instructori experimentați. Înainte de fiecare coborâre, vei primi instrucțiuni detaliate pentru a te asigura că aventura ta se desfășoară în condiții de maximă siguranță”, anunță Muzeul Satului Baia Mare.
Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version