SPORT

DESPĂRȚIRE – Barna Buzogany a plecat de la Minaur. Nici Sergiu Makaria nu mai face parte din lot

Publicat cu

pe

Conducerea CS Minaur Baia Mare și portarul echipei de handbal masculin, Barna Buzogany, au ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului dintre cele două părți, după 4 ani de colaborare. Buzogany a jucat pentru Minaur din sezonul 2020-2021, perioadă în care a bifat 97 de meciuri în toate competițiile, cu 4 goluri marcate.

„Clubul îi mulțumește pentru aportul său la obținerea unor performanîe frumoase în perioada în care a evoluat pentru Minaur și îi dorește mult succes în activitate, neexcluzând posibilitatea unei colaborări viitoare”, scrie minur.ro.

Barna Buzogany: “A venit vremea ca eu și clubul să ne luăm rămas bun. Mulțumesc colegilor pentru tot ce am făcut împreună și pentru performanțele pe care le-am atins, mulțumesc de asemenea și suporterilor pentru sprijinul și susținerea acordată, precum mulțumesc și conducerii clubului. Au fost patru ani frumosi, cu rezultate frumoase.”

De asemenea și extrema stângă Sergiu Makaria și-a încheiat conturile cu cluburile băimărean.

„Situația financiară a clubului nu permite în acest moment prea multe, conducerea clubului fiind nevoită să ia măsuri pentru reducerea cheltuielilor”, precizează reprezentanții CS Minaur.

Marius CÎMPIAN

FOTO Facebook CS Minaur

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version