Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

DEZBATERI – Trump, nesigur în privința unei a doua dezbateri televizate

Publicat cu

pe

În ciuda gesturilor dramatice, Kamala Harris a reușit să-l pună pe Donald Trump într-o postură defensivă în cadrul dezbaterii prezidențiale, iar această situație persistă. Candidatul republican pare nesigur în privința unei a doua dezbateri televizate, chiar dacă Fox News, canalul său preferat, i-ar oferi un avantaj. După confruntarea de ieri, Trump a catalogat cererea echipei lui Harris pentru o nouă dezbatere drept o dorință de revanșă.

– Sunt planuri pentru o a doua dezbatere?

Donald Trump, candidat al Partidului Republican: Am avut o dezbatere excelentă, sondajele au arătat cifre grozave, și noi ne-am bucurat. Sper că și ei s-au bucurat, dar mie mi-a plăcut. Analizăm această opțiune, dar, știți, când câștigi, nu trebuie neapărat să o faci din nou. Așa că vom vedea, dar cred că am avut o dezbatere minunată. Aseară?

– Ce ar trebui să se schimbe pentru a accepta o a doua dezbatere? Ați dori reguli sau un format diferit?

Donald Trump, candidat al Partidului Republican: E ca în cazul unui boxer. Când un boxer are o luptă proastă, este făcut knock-out sau pierde, primul lucru pe care îl cere este o revanșă. Aș participa și la NBC, aș face și o dezbatere pe FOX. Aș face-o și cu Fox, dar acum trebuie să vedem dacă vrem sau nu să continuăm.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo