Connect with us

ACTUALITATE

DIN 1 DECEMBRIE – Relaxări ale unor restricții în România

Publicat cu

pe

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a decis mai multe măsuri de relaxare ale unor restricții în România, care se refeară, printre altele, la organizarea ceremoniilor oficiale, a concertelor sau spectacolelor.

Spectacolele, concertele și festivalurile publice sau private vor putea fi organizate în intervalul orar 05:00 – 21:00. Participarea publicului se va putea face până la 30% din capacitatea spațiului, dar nu mai mult de 1.000 de persoane.
Se propune permiterea organizării ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale cu participarea a cel mult 400 de persoane în București și a cel mult 200 de persoane în municipiile reședință de județ. În cadrul evenimentelor va trebui să se asigure o distanțare fizică de minim un metru între participanți și perimetrul să fie delimitat prin semne vizibile. Ceremoniile vor trebui limitate la maxim o oră.
La sediul instituțiilor publice locale va fi permisă organizarea de evenimente la care vor putea participa cel mult 150 de persoane.

Accesul va fi permis doar pentru persoanele vaccinate cu schema completă, respectiv persoanele care se află în perioada ulterioară infectării.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate