Connect with us

ACTUALITATE

DIN 15 DECEMBRIE – Drusal nu mai ridică gunoiul menajer de la persoane fizice!

Publicat cu

pe

Războiul dintre Primăria Baia Mare și societatea Drusal continuă, cetățenii fiind cei care au de suferit. Deoarece societatea de salubrizare nu a încasat niciun ban de la Primăria Baia Mare în acest an, a luat o decizie radicală.

„Societatea Drusal, în calitate de operator autorizat a serviciului de salubrizare menajeră zona I SMID Maramureș, vă aducem la cunoștință că Primăria Baia Mare nu și-a onorat plata facturilor de salubrizare menajeră aferentă ultimului an de zile. Drept urmare, societatea noastră este pusă în situația neplăcută de a vă anunța cu regret că începând cu data de 15.12.2021 pe raza municipiului Baia Mare nu se va mai ridica gunoiul menajer de la persoanele fizice, până la rezolvarea situației finaciare cauzată de Primăria Baia Mare prin neplata facturilor.

Facem precizarea că activitatea de salubrizare menajeră va fi suspendată doar pentru persoanele fizice din Baia Mare, nu și pentru restul localităților. Activitatea de colectare, transport și depozitare, pentru celelalte 30 de UAT-uri, precum și agenții economici și instituțiile din Baia Mare vor beneficia de serviciile operatorului în condiții normale”, anunță reprezentanții societății Drusal.

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate