Connect with us

IMPORTANT

DIN 5 DECEMBRIE – “Acasă de Crăciun”, în Sighetu Marmației

Publicat cu

pe

Municipiul Sighetu Marmației, în parteneriat cu “Grupul Producătorilor locali – Traista cu Bunătăți” şi ”Asociaţia Rădăcinilor Străbune”, organizează, în perioada 5 – 26 decembrie 2021, Târgul de Crăciun și o serie de evenimente cultural – artistice sub egida “Acasă de Crăciun”.

Evenimentele vor debuta duminică 5 decembrie ora 17.30 cu deschiderea Târgului de Crăciun, aprinderea iluminatului ornamental și un concert de colinde la bradul de Crăciun.
Parcul central al orașului va găzdui Târgul de Crăciun organizat de „Grupul Producătorilor locali – Traista cu Bunătăți”, unde vizitatorii vor găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.
Luminile festive și muzica specifică sărbătorilor de iarnă vor încălzi atmosfera, iar caruselul și personajele de poveste, vor aduce magia celei mai frumoase luni din an și pentru cei mai mici dintre vizitatori.

Momentele artistice specifice sărbătorilor de iarnă şi alte surprize menite să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului, vor avea loc în fiecare sfârşit de săptămână (vineri – duminică), respectiv în zilele de: 10, 11, 12, 17, 18, 19, 26 decembrie, începând cu ora 17.00, la bradul de Crăciun.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate