IMPORTANT

DIN NOU – Biletele de avion se vor scumpi

Publicat cu

pe

Companiile aeriene au anunțat că tarifele pentru biletele de avion vor crește în această vară. Scumpirea este cauzată de introducerea unei taxe de mediu, menită să acopere costurile legate de poluare.

Taxa de mediu impusă companiilor aeriene pentru emisiile de poluanți determină majorarea tarifelor biletelor de avion. În urma acestei taxe, prețurile biletelor ar putea crește cu până la 75 de euro.

„Mai multe companii aeriene au declarat că nu pot absorbi singure aceste costuri suplimentare și, ca urmare, vor transfera o parte din povară asupra pasagerilor.
Scumpirea biletelor de avion în această vară este o consecință directă a noii taxe de mediu impuse companiilor aeriene. În timp ce unele companii, precum TAROM, au decis să suporte aceste costuri, altele au ales să majoreze tarifele sau să solicite subvenții guvernamentale. Pasagerii trebuie să se aștepte la creșteri semnificative ale prețurilor biletelor, în timp ce sectorul aviatic încearcă să gestioneze noile provocări legate de protecția mediului și costurile asociate”, scrie playtech.ro.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version