Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

DIVIZIA A1 – Știința Explorări a înregistrat al doilea succes din acest campionat

Publicat cu

pe

A doua victorie pentru Știința Explorări, din sezonul sezonul 2021-2022 al Diviziei A1, a venit în etapa a șaptea, în fața Universității Cluj. Diferența de valoare dintre cele două echipe și-a spus valoarea și băimărenii au câștigat toate cele trei puncte, în meciul jucat pe teren propriu.

Știința Explorări Baia Mare – Universitatea Cluj-Napoca 3-0 (22, 22, 16)

Explorări: Taboada 7p (4 blocaje, un as), Silvășan-Pașca 11p (4 blocaje, un as), Klochko 7p (un blocaj, un as), S. Dragomir 7p (3 blocaje, 2 ași), Moreira 15p (5 blocaje, un as), Cheagă 12p, Crișan (libero). A mai jucat: Săvoiu (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Universitatea: Dăineanu 6p (un blocaj), Iov 5p (un blocaj), Warzywoda 4p (2 blocaje, un as), Voinea 3p (un blocaj), Negrean 20p (2 ași), Neag 5p, Popovici (libero). Au mai jucat: Tănase 3p, Varga și Verciuc. Antrenori: Vicențiu Dumitrescu și Romeo Lotei.

Au arbitrat: Valentin Beșoi (Râmnicu Vâlcea) și Ionuț Buciu (Zalău). Observator FRV: Ioan Bogendorfer (Cluj-Napoca).

Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări): „Sunt mulțumit de rezultat, dar de joc mai puțin, mai ales în primele două seturi. În setul 3 evoluția echipei a fost bună și, până la urmă, noi ne-am făcut viața grea în acest meci, pentru că am făcut niște greșeli care nu sunt permise la acest nivel”.

Vlad Negrean (căpitan Universitatea Cluj): „Meciul a fost foarte greu. Puteam obține mai mult dacă eram mai atenți și mai curajoși, pentru că nu aveam nimic de pierdut. Cu greșelile pe care le-am făcut la preluare n-am putut realiza mare lucru”.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate