Connect with us

ACTUALITATE

DOSARE PENALE – Maramureșeni, băuți și fără permis, la volanul unor autoturisme

Publicat cu

pe

În dimineața zilei de ieri, la ora 10.50, polițiștii Secției 3 Fărcașa au identificat în trafic pe drumul comunal denumit popular ”Pe Vale” din Oarța de Sus, un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat de 67 de ani din sat.
Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Ulmeni unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un tânăr de 26 de ani din Ilba a fost identificat la ora 23.35 de către polițiștii din Tăuții Măgherăuș, conducând un autoturism pe strada Aleea Grădiniței din Ilba, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 4 Leordina, la ora 23.25, au depistat un alt tânăr de 29 de ani din Poienile de Sub Munte, aflat la volanul unui autoturism pe D.J. 187, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Acesta a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat
Și aceștia au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comitere infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, la tânărul de 29 de ani adăugându-se și infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate