Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

DRUMUL SPRE LIGA 3 – Academica Recea joacă primul tur al barajului cu campioana județului Bistrița-Năsăud

Publicat cu

pe

Campioana Maramureșului, Academica Recea, întâlnește în barajul de promovare în Liga 3 la fotbal campioana județului Bistrița-Năsăud, CS Minerul Rodna.

Meciul tur se va disputa pe stadionul din Recea, sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18, returul fiind programat în 24 iunie, de la ora 17.30, la Rodna.

Echipa antrenată de Romulus Buia vrea să aducă Recea pe harta fotbalului românesc și pare să fie favorită în fața unui adversar despre care nu se știe dacă ar avea resursele financiare pentru a juca în Liga 3.

Partida de sâmbătă are și o latură caritabilă, așa cum anunță reprezentanții clubului ACSF Recea:
„Mâine jucăm şi pentru Cosmin Buglioș!
După cum bine ştiţi, mâine are loc meciul tur al Playoff-ului de promovare în Liga 3, dintre CS Academica Recea şi CS Minerul Rodna.
Cu acestă ocazie facem un apel la bunăvoința dumneavoastră și vă invităm în număr cât mai mare la meci, să venim în sprijinul lui Cosmin!
La intrarea pe stadion o să fie o urnă pentru donaţii cu scopul strângerii de fonduri pentru tratamentul de care are nevoie Cosmin.
Vă aşteptăm mâine la meci, pe Stadionul Central Comuna Recea de la orele 18:00, să susţinem echipa favorită şi să-l ajutăm pe Cosmin!
Cine nu poate veni la meci, poate dona direct in contul lui Cosmin:
𝗥𝗘𝗩𝗢𝗟𝗨𝗧 : 𝟬𝟳𝟳𝟱 𝟮𝟲𝟬 𝟵𝟬𝟵
𝗜𝗯𝗮𝗻: 𝗥𝗢𝟳𝟲𝗕𝗧𝗥𝗟𝗥𝗢𝗡𝗖𝗥𝗧𝟬𝟱𝟭𝟳𝟴𝟳𝟭𝟮𝟬𝟭
𝗡𝘂𝗺𝗲: 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗶𝗻 𝗗𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗕𝘂𝗴𝗹𝗶𝗼𝘀”

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate