Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

DUPĂ 20 DE ANI – HiSky va opera vineri primul zbor direct Bucureşti – New York

Publicat cu

pe

Compania HiSky va opera vineri, 7 iunie, primul zbor direct din București către Statele Unite ale Americii după mai bine de 20 de ani, decolând de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Aeronava Airbus A330-200, prima de tip wide-body din flota HiSky și singura înregistrată în România, este programată să decoleze la ora 08:30, pentru un zbor de 10 ore către New York – JFK.

Zborurile regulate între aeroportul Henri Coandă și John F. Kennedy din New York vor avea patru frecvențe săptămânale, cu plecări din România în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă. Operatorul aerian a anunțat la sfârșitul anului trecut că a primit autorizarea din partea Departamentului Transporturilor din SUA pentru a efectua aceste zboruri.

HiSky este acum singura companie românească deținătoare a Permisului de Operator Străin de Transport Aerian și a unei aeronave capabile de zboruri neîntrerupte de până la 14 ore.

Biletele sunt disponibile în două clase de servicii, cu prețuri începând de la 349 de euro pentru clasa economic și 1.899 de euro pentru clasa business. La bord, serviciul de catering include o masă caldă și o gustare pentru fiecare pasager.

Aeronava a sosit la București la începutul acestei săptămâni, oferindu-i companiei capacitatea de a opera curse directe pe această distanță. Pe durata zborului, pasagerii vor avea acces la conținut multimedia prin sistemul de divertisment al aeronavei.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate