ACTUALITATE

EDIȚIA I – Festivalul de muzică „Starurile Viitorului” și-a desemnat câștigătorii

Publicat cu

pe

Prima ediție a festivalului de muzică „Starurile Viitorului” s-a desfășurat, ]n perioada 2-4 februarie, pe două secțiuni, muzică ușoară și muzică populară. Evenimentul a avut loc la Teatrul Municipal Baia Mare. Concursul a fost organizat de Asociația Starurile Viitorului, Visit Maramureș, Consiliul Județean Maramureș și Municipiul Baia Mare.

Marele trofeu a fost câștigat la secțiunea „Muzică ușoară” de Eliza Magyari, iar la „Muzică populară” de Oana Larisa Pop (FOTO), ambele fiind eleve la Colegiul de Arte Baia Mare.

Din juriul pentru secțiunea de muzică ușoară au făcut parte parte Paula Seling (președinte), Monica Anghel, Adrian Enache, și Nora Deneș, în timp ce la muzică populară juriul i-a avut în componență pe Petrică Mureșan (președinte), Virginia Irimuș, Anuța Iuga-Madiar și Delia Suiogan.

Festivalul a fost prezentat de Bianca Laura Botișan.

Ziarul www.24news.ro a fost partener media al evenimentului.

„Mulțumim încă o dată tuturor celor care ne-au ajutat ca visul nostru, acest concurs, să devină realitate! Fără partenerii și sponsorii noștri, nu ar fi fost posibil.
Felicităm toți concurenții, părinții, profesorii pentru muncă și eforturile depuse, știm ca nu e ușor acest drum al cântecului, dar la final poate aduce experiențele de care avem nevoie.
Noi, organizatorii, ne-am învățat lecțiile. De la an la an, vom face tot ce ne stă în putință să realizăm ceea ce ne-am propus : CEL MAI MARE CONCURS DE MUZICĂ DIN NORDUL ȚĂRII, un concurs CORECT, TRANSPARENT ȘI REAL.
Această prima ediție ne-a depășit așteptările. Ne înclinăm!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version