Connect with us

SPORT

ETAPA A 13-A, CU NOROC – Știința Explorări a învins Steaua, după un joc foarte spectaculos

Publicat cu

pe

Știința Explorări a făcut cel mai bun joc din actuala ediție de campionat, tocmai în etapa a 13-a. Băimărenii au învins pe teren propriu echipa Steaua București, la capătul unui joc extrem de spectaculos, în care au luptat pentru fiecare minge.
Știința Explorări – Steaua 3-2 (22, 25, -22, -23, 16) – etapa a 13-a
Explorări: Taboada 7p (3 blocaje, un as), Aldea 15p (un blocaj, 5 ași), S. Dragomir 12p (un blocaj), Tarța 22p (un blocaj), Moreira 13p (5 blocaje, un as), Cheaga 17p (3 blocaje, un as), Crișan (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.
Steaua: Radunovic 5p (un blocaj), N. Ghionea 10p (3 blocaje), Peța 18p (2 ași), Vologa 17p (un blocaj, 2 ași), Matei 26p (5 blocaje, un as), Kostic 2p (un blocaj, un as), Lakcevic (libero). Au mai jucat: Iftime 7p (3 blocaje), C. Miron 1p (blocaj), Ocunschi. Antrenori: Silviu Oancea și Dan Duroaia.
Au arbitrat: Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Tudor Pop (Cluj-Napoca). Observator FRV: Mircea Gătej (Bistrița).
Silviu Oancea (antrenor princ. Steaua): „M-a surprins cum a jucat echipa din Baia Mare, dar nu pe atac. În schimb, în apărare adversarii noștri au scos niște mingi incredibile. Eu nu cred că am mai văzut vreun meci de-al lor să scoată asemenea mingi. Vorbim de mingi atacate în forță, nu mingi plasate. Și cred că aici s-a făcut diferența”.
Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări): „După cum am jucat nu știu dacă rezultatul poate fi considerat o surpriză. Am condus cu 2-0 la seturi și am evoluat foarte bine și în următoarele seturi și cred că nu era o surpriză nici dacă am fi câștigat cu 3-0. Dar e bine și așa. Am făcut un meci foarte bun în apărare, am servit și am preluat bine și astfel am reușit o victorie în fața unei echipe foarte bune a campionatului”.
Marius Cheaga (Știința Explorări): „Pe finalul setului trei am făcut câteva greșeli și până la urmă adversarii au egalat situația la seturi. La 2-2 am fost cu toții supărați, dar ne-am susținut moral unul pe altul și am reușit să învingem. Acasă jucăm foarte bine, sper să facem același lucru pe viitor și în deplasare”.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate