La mare trebuie să avem grijă ce mâncăm. InfoCons a lansat Comandamentul pentru vacanța de vară pe litoral sau la munte, venind astfel în sprijinul consumatorilor...
InfoCons Protecția Consumatorilor a făcut publice 3 variante de mic dejun. Și așa am aflat câți aditivi alimentari, câtă sare sau cât zahăr consumăm pentru un...
Alimentația copiilor în unităților de îmnvățământ trebuie reglementată strict. Copiii trebuie învățați de mici să mânânce cât mai sănătos, fără abuzuri. Ministerul Sănătății a emis pe...
Ingredientele și valorile nutriționale privind ciorba de legume ce se comercializează în restaurante au făcut obiectul unui studiu făcut de cei de la InfoCons Protecția Consumatorilor...
Un nou studiu făcut de cei de la InfoCons ne arată de fapt ce mâncăm atunci când ieșim în oraș la o … pizza tip quattro...
Semnal de alarmă legat de conținutul pastelor carbonara pe care le servim în restaurante. Un studiu cu privire la ingredientele și valorile nutriționale pentru pastele carbonara...
Consumul de băuturi zaharoase în rândul copiilor a crescut alarmant cu 23% în ultimele trei decenii, conform unui studiu recent. Această tendință îngrijorătoare este strâns legată...
Agenția Națională de Știință din Australia a dezvoltat o nouă tehnologie care poate reduce nivelul de zahăr din sucurile de fructe cu până la două treimi...