Connect with us

IMPORTANT

EUROVISION 2022 – Maramureșeanul Andrei Petruș este unul dintre semifinaliștii selecției naționale (AUDIO)

Publicat cu

pe

45 de piese sunt calificate în prima fază a Selecției Naționale Eurovision 2022. În premieră, fanii își vor putea vota preferatul pe pagina de Facebook a evenimentului. Printre semifinaliști se numără și maramureșeanul Andrei Petruș, născut în Vălenii Șomcutei, care concurează cu piesa „Take me”.

La începutul lunii februarie vor fi postate înregistrările live ale celor 45 de piese pe site-ul oficial eurovision.tvr.ro, pe canalul TVR de Youtube și pe pagina de Facebook Eurovision România.

Juriul ediției din acest an este format din Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu. Aceștia au decis, în urma preselecțiilor, cele 45 de piese care merită să intre în cursa pentru un loc în finala Selecției Naționale din 5 martie 2022.

Semifinala, programată pentru data de 12 februarie, se va încheia cu un show televizat în direct la Televiziunea Națională. Atunci, jurații vor decide cele 10 piese care ajung în finala Eurovision România.

Reprezentantul României va fi decis pe 5 martie într-un spectacol live. Acesta va urma să participe la semifinalele de la Torino, din prima jumătate a lunii mai. Marea finală a Eurovision va avea loc pe data de 14 mai 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate