Toți bem în fiecare dimineață, cel puțin o ceașcă de cafea, dar în general, mulți o preferă simplă, uneori chiar și fără zahăr. Dar, iată că au apărut noi studii, realizate de cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga, care spun că, în cele din urmă, combinarea antioxidanților din cafea cu proteinele din lapte poate fi benefică pentru sănătatea ta. Așadar, hai să aflăm ce se întâmplă în corpul tău dacă adaugi chiar și puțin lapte în cafea.
Noi cercetări vorbesc despre combinația dintre cafea și lapte
Pentru mulți dintre noi, diminețile nu sunt complete fără o ceașcă de cafea. Și, deși acest lucru ar putea fi universal, modul în care ne luăm cafeaua este mai personal. Unii dintre noi adaugă un strop de frișcă și zahăr, în timp ce alții optează pentru alternative la lapte, cum ar fi cel de migdale, de ovăz sau de soia.
Cu toate acestea, noi cercetări sugerează că cel mai elementar adaos la ceașca de cafea este superior pentru sănătatea dumneavoastră, și anume laptele. Un nou studiu publicat în Journal of Agricultural and Food Chemistry a observat că, atunci când sunt consumate împreună, proteinele găsite în lapte și antioxidanții din cafea pot dubla răspunsul antiinflamator al unei celule imunitare.
mai multe amănunte pe playtech.ro