Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

EXPO RIVULUS DOMINARUM – Manifestarea expozițională a lunii septembrie, în Baia Mare, de Sărbătoarea Castanelor

Publicat cu

pe

Expo RIVULUS DOMINARUM, organizată de către Camera de Comerț și Industrie Maramureș, se va desfășura în perioada 20  – 22 septembrie 2024, în cadrul Sălii Sporturilor ”Lascăr Pană” precum și pe platoul exterior.

EXPO RIVULUS DOMINARUM 

  • prezintă cele mai noi tendințe dintr-o gamă variată de bunuri de larg consum, profilul manifestării expoziționale adresându-se companiilor din întreaga țară;
  • reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienți actuali sau potențiali, într-un cadru expozițional;

În aceeași perioadă cu expo RIVULUS DOMINARUM, în zona adiacentă Sălii Sporturilor va avea loc sărbătoarea deja consacrată a municipiului Baia Mare: Sărbătoarea Castanelor.

RIVULUS DOMINARUM propune și anul acesta vizitatorilor o tematică vastă evidențiată de o gamă largă de produse: bijuterii hand-made, cu cristale swarovski, produse naturiste – ceaiuri, tincturi, creme, siropuri, confecții din blănuri naturale, încălțăminte, produse ce conțin castan, confecții damă, meșteșuguri tradiționale maramureșene, utilaje agricole ș.a.

Program vizitare:

20.09 – 21.09.2024, între orele 10:00-21:00.

22.09.2024, între orele 10:00-20:00.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a lansat deja înscrierile, iar până la data de 23 august a.c., expozanții pot beneficia de reduceri. Mai multe informații despre înregistrare și participare: Direcția de Servicii & Evenimente a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, telefon: 0733-674898, e-mail: expo@ccimm.ro.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo