Connect with us

IMPORTANT

FACTURI NEPLĂTITE – Contractul de salubrizare dintre Primăria Baia Mare și Drusal încetează!

Publicat cu

pe

Începând din data de 2 decembrie, gunoaiele din Baia Mare nu vor mai fi ridicate de societatea Drusal. S-a ajuns în această situație foarte gravă deoarece deoarece Primăria Baia Mare nu și-a mai plătit facturile către societatea de salubrizare de 12 luni.

„Va anunt in mod oficial ca azi 01.12.2021 este ultima zi a contractului nostru de salubrizare stradal cu Primaria Baia Mare. Avand in vedere ca inca din decembrie 2020 si apoi tot anul 2021 Primaria Baia Mare nu a achitat nici o factura catre operatorul Drusal pentru activitatea de salubrizare stradala am ajuns intr-o situatie de imposibilitate de a subventiona aceasta activitate, de a asigura: plata salariilor catre angajati, datoriile la stat, frunizorii de servicii, motorina, piese de schimb, etc…

Primaria a emis o solicitare pentru continuarea acestei activitati pana la reglementarea si finalizarea licitatiei pentru viitorul contract. Bineinteles ca am raspuns afirmativ dar cu niste cerinte fara de care nu putem continua acesta activitate. Cea mai importanta a fost achitarea tuturor facturilor emise pentru aceasta activitate. Neplata acestor facturi ne-a pus intr-o situatia de blocaj financiar si pentru rezolvarea situatiei singura solutie este plata acestor facturi. Este o decizie pe care bieninteles nu ne-am dorit-o dar din pacate nu avem alta solutie”, a declarat Mihai Apan, director Drusal.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate