Connect with us

SPORT

FAVORIȚI LA VICTORIE – Știința Explorări întâlnește ultima clasată

Publicat cu

pe

Știința Explorări joacă pe teren propriu sâmbătă, 4 decembrie (ora 12), cu CSU UV Timișoara în cadrul etapei a noua a Diviziei A1. Partida va fi arbitrată de Ionuț Buciu (Zalău) și Andrei Savu (Cluj-Napoca). Observator din partea Federației Române de Volei va fi Alexandru Mureșan (Cluj-Napoca).

Știința Explorări (locul 9, 9p) și CSU UV Timișoara (locul 12, 0p) s-au mai confruntat în acest sezon de două ori în faza I a Cupei României. În ambele întâlniri, disputate în Timișoara și Baia Mare, sportivii antrenați de Marius Botea și Sorin Pop au reușit să se impună cu același scor, 3-0.

Celelalte partide ale etapei a 9-a:

– Rapid București – SCMU Craiova (azi, 3 decembrie, ora 17, TVR 3);

– Dinamo București – Olimpia Titanii București (sâmbătă, 4 decembrie, ora 17);

– Arcada Galați – Unirea Dej (sâmbătă, ora 17);

– Steaua București – Universitatea Cluj (duminică, 5 decembrie, ora 17);

– SCM Zalău – CSU Știința București (luni, 6 decembrie, ora 18).

Spectatorii vor putea asista la partida Știința Explorări – SCM Zalău în condițiile respectării prevederilor legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Accesul în sală va fi permis:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confrimării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.

Partida va fi transmisă, în direct, pe pagina de Facebook Baia Mare Urban Sports.

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate