Connect with us

ACTUALITATE

FEMEI BĂTUTE – Ordine de protecție provizorii la Seini și Tămaia

Publicat cu

pe

Ieri, 16 decembrie, polițiștii din Seini au intervenit pe strada Eroilor din oraș, unde au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani nu a respectat dispozițiile ordinului de protecție emis de polițiști. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că la data de 14 decembrie a fost emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 49 de ani, iar acesta nu a respectat dispozițiile impuse.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție.

Tot ieri, polițiștii din Seini au fost sesizați telefonic de către o femeie de 53 de ani din oraș cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, soțul ei i-a adresat amenințări și a distrus mai multe bunuri din locuință.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și un bărbat de 57 de ani, iar în urma verificărilor efectuate, a fost emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. Acesta a fost transportat și internat la spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării unor investigații medicale de specialitate.
În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii Secției 3 Fărcașa, care, în jurul orei 15.00, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 80 de ani din Tămaia cu privire la faptul că, fiul acesteia, un bărbat de 53 de ani se manifestă violent.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 53 de ani, în urma unor neînțelegeri, și-ar fi agresat fizic atât nepoata, o femeie de 38 de ani, cât și mama de 80 de ani.
În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării unor investigații medicale de specialitate.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate