Connect with us

SPORT

FINAL DE INFARCT – CS Minaur a învins la limită CSU Suceava

Publicat cu

pe

Azi, într-o partidă jucată în cadrul etapei a 15-a a Ligii Zimbrilor, CS Minaur a învins cu foarte mari emoții pe CSU Suceava. Băimărenii au dominat jocul, dar fără a reuși să se desprindă de adversari la mai mult de cinci goluri diferență. CS Minaur s-a văzut prea repede cu victoria în mână și a fost la un pas să o scape printre degete. La scorul de 29-28, cu zece secunde înainte de final, Călin Căbuț a aruncat mingea în bara transversală a porții apărate de Darius Makaria, de unde a revenit în teren. Sucevenii au pornit pe contraatac și în ultima secundă Alin Roșu a ratat incredibil aruncănd și el mingea în bara transversală a porții apărate de Anton Terekhov.

CS Minaur – CSU Suceava 29-28 (15-11)

CS Minaur: Terekhov, Buzogany – Buguleț 1, R. Nagy 3, Teca, Buzle 3, Vujovic 3, Huta 1, Căbuț, Kotrc 3 (1 din 7m), Cip 1, Bușecan, E. Pop, Vujic 5, Da Silva 4, Bera 5 (1 din 7m). Antrenor: Alexandru Sabou.

CSU Suceava: Grigoraș, D. Makaria – Szasz, Furak 4, Tîrzioru 3, L. Ștefan 3, Urdă, Juverdianu, Lupu, Roșu 5, Kbilashvili 4, Bologa 1, Kutahya 1, Stanciuc 6, Anton, Dascălu 1. Antrenor: Petru Ghervan.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate