SPORT

FLORIN ACHIM (team manager CS Minaur): „Am încredere că ne vom salva de la retrogradare”

Publicat cu

pe

Noul team manager al echipei CS Minaur, fostul fotbalist Florin Achim (32 ani), a organizat azi o conferință de presă. Florin Achim este conștient că situația echipei este extrem de delicată (ultimul loc în seria 10 din Liga 3), dar este optimist în privința salvării de la retrogradare. 

„Întradevăr echipa traversează o perioadă destul de dificilă, dar am încredere că ne vom salva de la retrogradare și cred că ne putem îndeplini acest obiectiv. Este adevărat, în acest moment nimeni nu ne dă nicio șansă că ne putem salva, dar cred că cu ajutorul câtorva jucători cu experiență putem face acest lucru. Suntem deja în discuții cu trei-patru fotbaliști. Sperăm să ajungem la o înțelegere cu ei și să vină să ne ajute. În aceste momente grele caracterele ies la suprafață și sunt convins că și jucătorii vor avea de acum încolo o altă atitudine.

Echipa are nevoie de entuziasm, de o nouă stare de spirit. Există restanțe salariale de o lună, dar se știe că în alte părți sunt probleme financiare mult mai mari. La Baia Mare există tradiție în fotbal și jucătorii trebuie să înțeleagă acest lucru și să evolueze cu o altă atitudine. Am încredere în antrenorui Ciprian Danciu și am venit la club ca să-l sprijin”, a declarat Florin Achim.

Băimăreanul Florin Achim a debutat ca fotbalist și a jucat în primii ani ai carierei în orașul în care s-a născut, la FC Baia Mare ca fotbalist la FC Baia Mare (2009-2010) și FC Maramureș Universitar (2010-2013). Ulterior a mai evoluat la Astra Ploiești, Săgeata Năvodari, Universitatea Cluj, Hapoel Petah Tikva (Israel), Bregalnica (Macedonia de Nord), Hapoel Nir Ramat Hasharon (Israel), Olimpia Satu Mare, Academica Clinceni, FCSB și Concordia Chiajna.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version