SPORT

FOTBAL – FC Barcelona, învinsă pe teren propriu de Girona (2-4), în campionatul Spaniei

Publicat cu

pe

Girona, marea surpriză a actualei ediţii a campionatului de fotbal al Spaniei, a învins în deplasare, cu scorul de 4-2, formaţia FC Barcelona, deţinătoarea titlului, duminică seara, în derby-ul etapei a 16-a din Primera Division.

Artem Dovbik (12), Miguel Gutierrez (40), Valery Fernandez (80) şi Cristhian Stuani (90+5) au marcat golurile învingătorilor, în timp ce pentru Barca au punctat Robert Lewandowski (19) şi Ilkay Gundogan (90+2).

Girona a obţinut duminică a 13-a victorie din acest sezon şi a revenit pe primul loc în clasament, depăşind-o cu două puncte pe Real Madrid, care a fost ţinută în şah sâmbătă pe terenul formaţiei Betis Sevilla (1-1).

Visul continuă, aşadar, pentru micul club din oraşul catalan situat la 100 km nord de Barcelona, cumpărat în 2017 de City Football Group, care patronează şi clubul englez Manchester City.

„Nu ştiu dacă suntem capabili să câştigăm La Liga, dar suntem capabili să învingem orice echipă”, a asigurat antrenorul Michel Gonzalez la conferinţa de presă de la finalul jocului cu Barca.

Într-un alt meci disputat duminică, Atletico Madrid s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa „laternei roşii”, Almeria, obţinând a 17-lea succes consecutiv pe teren propriu în campionat.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version