Connect with us

SPORT

FOTBAL FEMININ – Băimăreanca Andreea Cândea, convocată în premieră la naționala României U15

Publicat cu

pe

Andreea Cândea (14 ani), jucătoarea echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare a fost convocată în premieră la naționala României U15.

„Andreea s-a transferat la echipa noastră de la Minerul Baia Mare (antrenor Norbi Kemenes) şi a participat deja la un puternic turneu de pregătire organizat pe stadionul „Viorel Mateianu” in data de 4 septembrie alături de alte 2 echipe, Gloria Bistrița şi Daliana Carei – turneu la care a câştigat titlul de „Cea mai tehnică jucătoare”. Este o mare performanță având în vedere că acest lucru nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani cu o jucătoare legitimată la un club din Baia Mare”, transmit reprezentanții ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

De asemenea, Andreea a debutat in campionatul național U15 în meciul Fotbal Feminin Baia Mare – Unirea Alba Iulia (4-0 rezultat final), reuşind să marcheze 3 goluri superbe.

 

Ne bucurăm din suflet pentru această convocare la naționala României U15 şi suntem încrezători că Andreea Cândea se va impune şi la acest nivel. Fotbalul feminin are viitor în Baia Mare şi suntem convinşi că vor mai apărea şi alte talente in lotul echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

 

Mult succes Andreea!

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate