Connect with us

SPORT

FOTBAL (LIGA 3) – SCM Zalău a transferat doi jucători de la CS Minaur

Publicat cu

pe

Fără să anunțe nimic oficial, CS Minaur a ajuns în ultima perioadă la o înțelegere cu mai mulți fotbaliști pentru rezilierea contractelor. Doi dintre aceștia, portarul Alexandru Gudea și mijlocașul Adrian Micaș, s-au transferat tot în Liga 3, la SCM Zalău, echipă aflată în afar locurilor de play-off.

”Am reușit două transferuri importante în Ajunul Crăciunului!

Clubul nostru anunță că a ajuns astăzi la o înțelegere cu doi jucători sălăjeni de valoare, care au evoluat atât la nivelul Ligii a III-a, cât și în Liga a II-a, chiar și în Liga I și care au acceptat să se întoarcă acasă și să pună umărul la calificarea în play-off și la o viitoare promovare în Liga a II-a.

Așa cum am mai anunțat, încercăm să alcătuim încă din pauza de iarnă un lot valoros cu care să abordăm cu încredere etapele rămase de disputat din actualul sezon, dar mai ales sezonul viitor.

Au dorit să se întoarcă acasă atât portarul Alexandru Gudea, cât și mijlocașul Adrian Micaș, cărora le spunem bun venit și le urăm mult succes în tricoul SCM Zalău.

Zălăuanul Alexandru Gudea a evoluat la echipe precum Farul Constanța, CS Mioveni, Concordia Chiajna, FC Zalău, Unirea Tărlungeni, iar ultima apariție a fost în tricoul echipei Minaur Baia Mare.

Adrian Micaș, originar din comuna Chieșd, a evoluat în Liga a II-a cu FC Comunal Recea, însă, ultima apariție a avut-o tot în tricoul celor de la Minaur Baia Mare”, informează reprezentanții clubului SCM Zalău, prin intermediul unui comunicat de presă.

foto SCM Zalău

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate