SPORT

FOTBAL – Real Madrid îl va prezenta pe Kylian Mbappe la două zile după finala EURO 2024

Publicat cu

pe

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid îl va prezenta pe starul francez Kylian Mbappe pe 16 iulie, la două zile după finala EURO 2024, competiție care începe vineri și la care echipa Franței este una dintre favorite, conform mass-media spaniole.

Campioana en-titre a Spaniei a anunțat pe 3 iunie achiziționarea lui Mbappe, care și-a încheiat contractul cu Paris Saint-Germain la finalul sezonului, club pentru care a jucat din 2017.

Real Madrid a oficializat sosirea lui Mbappe la două zile după câștigarea finalei Ligii Campionilor pe stadionul Wembley, însă nu a specificat până acum data prezentării căpitanului Franței, care se află în Germania alături de Les Bleus pentru a încerca să câștige titlul european, după ce a devenit campion mondial în 2018.

Clubul spaniol pregătește o ceremonie fastuoasă pentru prezentarea lui Kylian Mbappe, care a semnat un contract pe cinci ani cu Real Madrid. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a încercat să-l transfere și acum doi ani, însă jucătorul a ales atunci să-și prelungească contractul cu PSG.

Conform ziarului Relevo, conducătorii lui Real Madrid speră ca ceremonia prezentării lui Mbappe să depășească în amploare evenimentul organizat în 2009 pentru sosirea lui Cristiano Ronaldo, la care au participat 85.000 de suporteri, doborând recordul de asistență de 80.000 de „tifosi” la prezentarea lui Diego Maradona la SSC Napoli în 1984.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version