Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – România, campioană mondială la minifotbal

Publicat cu

pe

Echipa națională de minifotbal a României a devenit campioană mondială sâmbătă seara, învingând în finala competiției, disputată în Emiratele Arabe Unite, naționala Kazahstanului, după prelungiri și lovituri de departajare.

România a dominat teritorial și la posesie prima repriză, dar a nimerit doar de 4 ori cadrul porții, din cele 13 șuturi trimise.

Când mai erau doar 4 minute, asistentul VAR a intervenit și a acordat o lovitură de pedeapsă, pentru România, după un fault în careu. Balogh a transformat cu un șut puternic și plasat, relatează Mediafax. Același Balogh a marcat golul egalizator, în ultimele secunde de joc, tot cu o execuție imparabilă.

Au urmat două reprize de prelungiri, de câte 5 minute, niciuna neaducând schimbări pe tabelă. Loviturile de departajare au fost de un dramatism incredibil. Tricolorii au avut ocazia de 3 ori să își adjudece victoria, după tot atâtea ratări ale adversarilor.

După câte 14 lovituri executate de către fiecare echipă, Kazahstan a ratat din nou, a patra oară, de data aceasta Covaci reușind să marcheze și să aducă titlul mondial pentru România, cu scorul final de 14-13.

Actualitate

YHP Logo