Connect with us

POLITICA

FUGA LUI CHERECHEȘ – PNL Maramureș, demersuri pentru o nouă majoritate în CL Baia Mare. Este vizată înlocuirea lui Doru Dăncuș din funcția de primar interimar

Publicat cu

pe

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș, și deputatul Călin Bota, președintele PNL Baia Mare, au organizat azi o conferință de presă în care au anunțat ce demersuri vor fi făcute în Consiliul Local Baia Mare, după fuga fostului primar condamnat penal la 5 ani de închisoare cu executare, Cătălin Cherecheș.

”Este o situație care ne privește pe toți, în special pe noi, oamenii politici, care trebuie să fim responsabili și să privim cu responsabiliutate, determinare, hotărâre la viitorul municipiului Baia Mare, dar mai ales în situația dată.

Deja se tranzacționează foarte multe funcții. Eu vreau să le transmit în special consilierilor locali, dar mai ales băimărenilor, faptul că municipiul Baia Mare nu e o resursă de tranzacționat. E o perioadă complicată, dificilă, care trebuie gestionată cu înțelepciune, cu calm și care, în mod evident, trebuie să poată susține proiectele pe care le avem la nivelul municipiului Baia Mare.

Îndemn consilierii locali la responsabilitate, să gândească în primul cu mintea, că prezentul e important și prezentul va influența viitorul municipalității. Voi începe discuții cu consilierii locali, cu grupurile politice din Consiliul Local pentru a crea o majoritate, care să fie stabilă până la alegerile locale și să ia decizii înțelepte pentru municipiul Baia Mare”, a declarat Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș.

„Municipiul Baia Mare a fost, este și va fi o prioritate pentru PNL, din perspectivă administrativă. Pe noi ne interesează ca în Baia Mare, în Maramureș, să facem lucruri care rămân după mandatele noastre. În perioada următoare, vom găsi calea ca proiectele importante pentru Baia Mare să fie susținute de o echipă orientată spre rezultate concrete”, a spus deputatul PNL de Maramureș, Călin Bota.

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate