Connect with us

ACTUALITATE

GALA DEZVOLTĂRII DURABILE – Liceul de Transporturi Auto din Baia Sprie a câștigat o mențiune

Publicat cu

pe

Liceul Tehnologic de Transporturi Auto din Baia Sprie este câștigătorul unei mențiuni acordate în cadrul Galei Dezvoltării Durabile, pentru proiectul „Talerele Medio Monte”, cu care a participat la categoria „Pe hartă”. Proiectul prezintă un mod de înțelegere și asumare a principiilor dezvoltării durabile, prin activități care subliniază valorile de echilibru, sustenabilitate și solidaritate.

Gala Dezvoltării Durabile a fost organizată de către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, în parteneriat cu TVR, fiind parte a unui program de informare și educare a publicului referitor la cele 17 Obiective ale Dezvoltării Durabile (ODD), prevăzute în „Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă a României – Agenda 2030”, coordonată de Uniunea Europeană și ONU.

În următorii ani vor fi lansate competiții de identificare a organizațiilor ce performează în domeniile care vizează echitatea, schimbările climatice, sănătatea, apa, consumul și producția, digitalizarea.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate