Connect with us
Descarcă aplicația

TEHNOLOGIE

GAMING – Una dintre cele mai vândute console de jocuri din toate timpurile iese oficial din vânzare

Publicat cu

pe

Microsoft a încheiat complet suportul pentru Xbox 360, inclusiv serviciile online și magazinele digitale, ceea ce înseamnă că jucătorii care folosesc această consolă nu vor mai putea cumpăra sau descărca jocuri noi.

Pe 29 iulie s-a încheiat o eră pentru consola Xbox 360. Lansată de Microsoft în 2005, aceasta a fost un succes datorită jocurilor exclusive și prețului accesibil, reușind să se impună în fața concurenței. Închiderea magazinului digital înseamnă că jocurile și conținutul digital exclusiv pentru Xbox 360 nu vor mai putea fi achiziționate. Utilizatorii nu vor mai putea cumpăra jocuri sau DLC-uri noi din magazinul digital al consolei.

Cu toate acestea, jocurile și conținutul deja cumpărate vor rămâne disponibile pentru descărcare și utilizare, dar nu vor mai putea fi adăugate elemente noi la colecție după închiderea magazinului, potrivit Neowin.

În plus, aplicația Microsoft Movies & TV nu va mai funcționa pe Xbox 360, astfel încât conținutul TV și filmele nu vor mai fi accesibile pe această consolă după 29 iulie 2024.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo