ACTUALITATE

GĂSIT DE POLIȚIȘTI LA MAGAZIN – Un șofer din Berința a produs un accident și a plecat de la locul faptei

Publicat cu

pe

În weekend, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Berința spre Baia Mare. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani din Berința, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 30 de ani din Copalnic Mănăștur.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care s-a deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La sosirea echipajelor de poliție la locul accidentului, șoferul părăsise locul producerii accidentului, fiind identificat după aproximativ 30 minute, în incinta unui magazin din Berința.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului și zero în cazul conducătoarei auto.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version