Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

GHINION – Maramureșean depistat cu permis auto fals

Publicat cu

pe

Un maramureșean de 32 de ani are acum de dat explicații autorităților cu privire la faptul că avea asupra lui un permis de conducere fals. Oamenii legii trebuie să afle de unde a făcut rost de acesta, câți bani costă un astfel de document și multe altele. ITPF Sighetu Marmației a anunțat că în ultimele 48 de ore, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea din județul Satu Mare s-au prezentat trei șoferi cu permise de conducere false.

”Primul conducător auto, un cetățean ucrainean în vârstă de 39 de ani, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, pe data de 26 iulie a.c., la volanul unui autoturism înmatriculat în Lituania. Acesta a prezentat pe lângă documentele necesare trecerii frontierei și un permis de conducere, care în urma unor verificări s-a dovedit că este fals. Al doilea șofer, un maramureșean de 32 de ani, s-a prezentat pe data de 27 iulie, pe sensul de ieșire cu un permis de conducere cu însemnele autorităților române, iar al treilea, tot cetățean ucrainean de 20 de ani, azi dimineață la ora 9.15, pe sensul de ieșire din țară.

În toate cele trei cazuri, permisele de conducere prezentate la controlul de frontieră nu îndeplineau condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind false”, anunță ITPF Sighetu Marmației.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere, urmând ca la finalul cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo