Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

GIMNASTICĂ RITMICĂ – Medalii obținute de LPS Baia Mare la Campionatul Național de Ansamblu și Festivalul Național de Gimnastică Ritmică (FOTO)

Publicat cu

pe

În Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe s-a desfășurat, în weekend, ultima competiție oficială din calendarul Federației Române de Gimnastică Ritmică, Campionatul Național de Ansamblu și Festivalul Național de Gimnastică Ritmică.

La această competiție au participat 300 de sportive din toată țara, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare fiind prezent  cu o delegație mică, formată din doar șapte gimnaste, dar cu rezultate deosebite.

Rezultate
ARDELEAN ELISABETA – 7 ani – locul 2 – exercițiu Fără obiect.
TALPOȘ REBECA – 9 ani – locul 2 la minge și locul 3 la panglică.
CIOCOTIȘAN ALEXIA – 10 ani – locul 3 la minge și locul 5 la panglică
ILIEȘ VALENTINA -10 ani – locul 8 la cerc și locul 6 la panglică.
GRUMĂZESCU EVA – juniori I- locul 2 la cerc și locul 2 la panglică.
Ansamblu de categoria Juniori III s-a clasat pe locul 8. Din componența ansamblului fac parte: Tuns Geta, Botoș Andrada, Ilieș Valentina, Ciocotișan Alexia și Talpoș Rebeca.

Trebuie să aplaud foarte buna organizare a acestei competiții, să mulțumesc FRFR și grupului de părinți de la ASC Carla Ritmic Gim Brașov în frunte cu domnisoara Carla Stoica, antrenoarea și sufletul acestui club, a declarat Ileana Iakob, șefa catedrei de gimnastică ritmică de la LPS Baia Mare.

Cu aceasta, gimnastele au întrat intr-o perioadă frumoasă a anului, pregătirea serbării de Crăciun. Doamna profesoara Ileana Iakob deja a aflat ce au scris fetele în scrisoarea petru Moș, încrezătoare în Magia de Crăciun. Pe primul loc se află igienizarea, zugrăvirea, reabilitarea sălii de gimnastică.

Actualitate

YHP Logo