Connect with us

SPORT

GREU ȘI ÎN LIGA 3 – CS Minaur, doar egal acasă cu Lotus Băile Felix. Cătălin Ștefănescu a debutat cu gol

Publicat cu

pe

În etapa a parta din Seria 10 a Ligii 3, echipa antrenată de Ciprian Danciu nu a reușit decât un rezultat de egalitate pe teren propriu, în fața formației Lotus Băile Felix.CS Minaur nu a făcut față în Liga 2 în sezonul precedent și a retrogradat. Băimărenii nu se descurcă prea bine nici în Liga 3 și, după cum decurg lucrurile, vor trebui să fie atenți să nu cumva să retrogradeze. Primele etape au confirmat faptul că fotbaliștii tineri și foarte tineri nu pot da siguranță jocului și este nevoie de câțiva jucători cu experiență în lot. 

La ultimul meci a debutat cu gol Cătălin Ștefănescu (28 ani), venit de la Ceahlăul Piatra Neamț, fotbalist care a mai trecut pe la FCSB, FC Voluntari, Politehnica Iași, Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj. De asemenea, a jucat și moldoveanul Valeriu Macrițchii (27 ani), venit de la Milsami Orhei, jucător care a mai jucat în România la Ripensia Timișoara.

CS Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 1-1 (1-0). Au marcat Cătălin Ștefănescu (min. 17, șut la vinclu de la 18 metri) / Patrick Blăgea (min. 85, șut din afara careului)

CS Minaur: Raul Băilă – Laurențiu Achim, Daniel Stoian, Raul Gherman, David Simion, Valerii Macrițchii, Ivan Urvanțev (86, Erik Piroska), Cătălin Ștefănescu, Fedor Buciuta (46, Alexandru Cîmpan), Darius Gherman (86, Mario Maroșan), Brian Lemac. Antrenor: Ciprian Danciu

Lotus Băile Felix: A. Barabaș – S. Cucu, Al. Pintea (56 Cr. Urbanowski), D. Lupșe, M. Arsene, D. Ciurcui, Sg. Oltean, D. Sala (58 R. Tămaș), V. Costea, G. Gitye (58 Fl. Duma), P. Blăgea (90+4 S. Oșvat). Antrenor: Cosmin Bodea

foto CS Minaur

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate